Nyt meni törkeäksi! Amanda haukkui presidenttiparin rumaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lukuisista törkeistä Twitter-viesteistään kyseenalaisen maineen saanut sekopäinen kohutähti Amanda Bynes ei tunnu osaavan sulkea suutaan oikeassa tilanteessa. Neitokainen on nyt mennyt tällä kertaa ehkä jo liiankin pitkälle.

Hän nimittäin haukkui Yhdysvaltojen presidenttiparia Barack ja Michelle Obamaa Twitter-viestissään, jossa hän jälleen kerran tylytti julkkiksia rumiksi. 27-vuotiaan näyttelijättären uskotaan vain keräävän huomiota epämiellyttävillä viesteillään, kertoo Daily Mail -sivusto.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

– Barack Obama ja Michelle Obama ovat rumia, kirjoitti Amanda viestiinsä.

Amanda on kolmen kuukauden aikana haukkunut rumaksi niin Drakea, Rihannaa, Miley Curysia kuin omaa äitiään ja Jillian-siskoaan. Hän tylytti äskettäin myös Perez Hiltonia ja siskontytärtään Janicea rumiksi. Suurin osa törkeyksien uhreista on ymmärtänyt pitää suunsa kiinni, eivätkä he ole lähteneet itsetuhoisen tähden sanasotaan mukaan.