Anna Safroncik kuvattiin rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italiasta on saatu vuosien varrella viihdemaailmaan lukuisia kaunottaria, joista tosin monet tunnetaan lähinnä vain saapasmaan rajojen sisäpuolella. Yksi tällaisista tähdistä on Anna Safroncik jonka kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään.

Tänään Anna Safroncik kuvattiin ottamassa aurinkoa rannalla Ischiassa, mutta aivan rauhassa hän ei saanut makoilla. Paparazzi nimittäin ikuisti kuinka Anna joutui välillä vastaamaan puhelimeensa ja käymään keskustelun melko tuiman näköisenä.

32-vuotias Anna Safroncik on ukrainalaissyntyinen ja nykyisin Italiassa asuva näyttelijä, jonka aktiiviura alkoi vuonna 2000. Sittemmin hänet on nähty lähinnä italialaisissa televisiosarjoissa. Anna Safronick on kihloissa näyttelijä Giulio Berruttin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa Ihanan Elisan tytär -televisiosarjan kuvauksissa.