Israelilaismalli estottomana – uhkeita kuvia verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Bar Refaeli esiintyi vastikään Passionata-vaatemerkin mainoskampanjassa. Seksikkäissä kuvissa 28-vuotias Bar Rafaeli poseerasi muun muassa mustalaisennustajana kristallipallon ja Tarot-korttien kanssa. Viime aikoina hän on ollut erityisen aktiivinen sosiaalisessa mediassa.

Nyt Bar on julkaissut verkossa kuviaan, joissa eräässä hän pitää hauskaa kotimaassaan ja tuli samalla vilauttaneeksi alushousujaan. Vilautuksesta huolimatta kaunotar julkaisi kuvan kaikkien nähtäväksi. Lisäksi Twitteriin päätyi myös kaksi näyttävää bikinikuvaa.

Läpimurtonsa mallimarkkinoilla Leonardo DiCaprion kanssa seurustellessaan tehnyt Bar kuvattiin taannoin Israelissa onnellisen näköisenä uuden miehensä David Fisherin käsipuolessa. Pari ikuistettiin saapumassa Oto Bar -yökerhoon. Bar on yhdistetty eron jälkeen myös koripallotähti Omri Casspiin. Keväällä 2010 Maxim-lehti rankkasi Barin maailman 19. seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi. Vuoden 2011 listalla hän nousi sijalle kuusi.