Britney Spears julkaisi uutta musiikkia – Smurffien kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin, kuinka maailman eniten tienaavaksi naislaulajaksi nimetty Britney Spears palasi pitkästä aikaa studiolle. Popin kuningatar päätti rikkoa laulutaukonsa Smurffit-kappaleella, josta on nyt myös julkaistu kyseenalaista huomiota herättänyt musiikkivideo.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kappaleen nimi on Ooh La La ja siinä nähdään minimekkoinen Britney Spears tanssimassa sinisten satuhahmojen kanssa. Samalla hän esiintyy omille lapsilleen. Britney Spears on videolla raikkaan näköinen ja hänen päihdevuotensa ovat historiaa. Kyseessä on Smurffit-elokuvan kakkososaan tuleva kappale. Laulu oli naisen mukaan yllätys myös hänen pojilleen, Seanille ja Jaydenille.

Britneyn musiikillinen sara on saanut muutakin tuulta alleen, sillä laulajatar paljasti äskettäin julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana. Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa.