Uskotko silmiäsi? Kultakala pelasi jalkapalloa – ja teki maalin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kultakalat ovat monien vedenelävien ystävien suosikkilemmikkejä. Taannoin kerroimme epäonnisesta kultakalasta, joka näyttää entiseltä natsijohtajalta Adolf Hitleriltä. Nyt verkossa on levinnyt uusi kultakalavideo, jossa kala pelaa jalkapalloa ja tekee maalin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Brittiläinen 80-vuotias Peter Bettison leikittelee videolla lemmikkinsä kanssa. Omistaja saa kalan innostumaan akvaariossa pienestä pallosta, minkä jälkeen otus työntää sen kuonollaan minikokoiseen jalkapallomaaliin.

Nelivuotias Span-kultakala nauttii Bettisonin mukaan maalien tekemisestä. Kultakaloja ei useinkaan pidetä älykkäinä, mutta pappa sanoo Daily Mirror -lehden haastattelussa, ettei lemmikkikalalla ole vaikeuksia pelailla palloa pitkänkään tauon jälkeen.