Näin hauskasti voit polttaa 200 kilokaloria enemmän – vaikka joka päivä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laihduttaminen on nykyisin alituisesti mielessä lukemattomilla ihmisillä, ja varsinkin länsimassa ylipainosta on muodostunut vakava kansanterveydellinen ongelma. Miten painoa voi sitten pudottaa? No kärjistetysti syömällä terveellisemmin ja liikkumalla enemmän.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Esimerkiksi 20 minuutin juoksu polttaa keskimäärin 200 kilokaloria, mutta se ei välttämättä ole kaikkein hauskin tapa laihduttaa. Nyt verkkovideolla esitellään vaihtoehtoisia tapoja polttaa sama määrä energiaa vartalosta.

Videon ovat tehneet AsapSCIENCE-tiimin Mitchell Moffit ja Gregory Brown, jotka aiemmin esittelivät videolla miltä 200 kilokaloria näyttää erilaisina ruoka-aineina. Videosta tuli välittömästi suuri hitti. Nyt nuo kalorit on kuitenkin syöty, ja ne halutaan saada pois mahdollisimman hauskalla tavalla.