Pikkupoika lähetti NASA:lle kirjeen – sai odottamattoman vastauksen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seitsemänvuotias Dexter-niminen poika haaveilee astronautin urasta. Poika lähettikin unelmiensa työnantajalle, eli NASA:lle, käsinkirjoitetun kirjeen ja sai yllättäen paluupostissa kannustavan vastauksen.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Dexter kirjoitti Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallinnolle, että oli kuullut NASA:n lähettävän kaksi ihmistä Marsiin. Poika pahoitteli, että oli liian nuori osallistumaan operaatioon. NASA kirjoitti vastauksessaan, että pojan kannattaa siitä huolimatta uskoa unelmiinsa. Lisäksi Dexter sai postissa tietopaketin Mars-planeetasta.

Mashablen mukaan NASA:n tavoitteena on kannustaa nuoria astronauttiunelmien kanssa eläviä lapsia uskomaan unelmiinsa. Vaikka avaruushallinto saa vuosittain tuhansia kirjeitä, nauttivat he erityisesti nuorille lupauksille vastaamisesta.