Samu Haber Saksan The Voice of -ohjelman tähtituomariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rockmusiikki on menestynyt jo vuosien ajan hyvin varsinkin Keski-Euroopassa. Erityisesti saksankielisellä alueella ylivoimaisesti suosituin suomalaisyhtye on Sunrise Avenue, joka on niittänyt jättimenestystä jo vuosien ajan. Yhtyeen kappale kuultiin taannoin myös sikäläisen Big Brotherin tunnusmusiikkina ja yhtye on tuttu näky jättikonserteissa.

Nyt yhtyeen keulahahmo Samu Haber tekee suomalaista viihdehistoriaa, sillä hänet on kiinnitetty Saksan The Voice of -laulukilpailun kolmannen tuotantokauden tähtituomariksi. Yhtye kertoi asiasta tänään verkkosivuillaan. Haberin lisäksi tuomareina ovat hiphop-tähti Max Herra, The BossHoss sekä suomalaisillekin takavuosina tutuksi tullut rocktähti Nena.

Miljoonia katsojia keräävä suosikkiohjelma nosti verkkosivuillaan tähtituomareista esiin erityisesti Samun ja Max Herran. Sunrise Avenuen kappaleet ovat Saksassa kaikkien tuntemia, joten miestä ei tarvitse liiemmälti katsojille enää esitellä. Tuotantokausi ajoittuu tulevaan syksyyn ja nähdään ProSieben-kanavalla.

– Upeat tuomarit upeaan ohjelmaan. Nenan, Max Herren, Samu Haberin ja BossHossin kanssa voimme jatkaa The Voice of Germanyn menestystarinaa. Yleisö voi odottaa ohjelman kolmannelta tuotantokaudelta uusia elementtejä, kanavan toimitusjohtaja Jürgen Horns kertoi ohjelman verkkosivuilla.