Järkytys! Söisitkö sinä tässä ravintolassa? Keittiö kuin pommin jäljiltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internet on varsinainen äänitorvi ja tietopankki, jossa puututaan usein myös erilaisiin epäkohtiin ja ilmiöihin. Nyt verkossa leviää järkyttävä kuva erään yhdysvaltalaisen ravintolan keittiöstä, joka näyttää kuin pyörremyrskyn keskelle joutuneelta.

Kuva: Reddit
Kuva: Reddit

Moni terveystarkastaja saisi ehkä halvauksen astuttuaan Golden Corral -nimisen ravintolan keittiöön. Brandon Huber julkaisi nimittäin Redditissä kuvan kyseisen ravintolan kokkaustiloista, ja kertoi samalla, että ongelma on yleinen kaikissa ketjun ravintoloissa. Kukaan ei niin vähän. Mies itse on kyseisen yrityksen työntekijä.

Ravintola tarvitsisi redditorin mukaan vähintäänkin neljä astianpesukonetta, joita kyseisestä yrityksestä löytyy tätä nykyä vain yksi tai kaksi. Kuvien lisäksi mies julkaisi YouTubessa puistattavan videon, jolla näytetään, kuinka ravintola säilyttää ruokaa takapihalla roska-astioiden läheisyydessä piilossa terveystarkastajilta.