Valas iski surffaajan tajuttomaksi – uimarannalla! Katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Surffaaminen on tietyssä mielessä riskilaji, sillä onhan vesi usein arvaamaton luonnonelementti. Moni kuitenkin opettelee harrastusta rauhassa, ja joillekin siitä tulee jopa elämäntapa. Nyt eräs australialainen surffaaja on kokenut erikoisen vaaratilanteen.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Bishan Rajapakse surffasi Sydneyn maineikkaan Bondi Beachin edustalla, kun arviolta 50-tonninen mustavalas löi hänet pyrstön heilautuksella yllättäen tajuttomaksi. Hengenpelastajat ehtivät ajoissa paikalle ja saivat miehen kiskottua pois vedestä.

Rajapakse selvisi kohtalokkaasta läheltä piti -tilanteesta säikähdyksellä, uutisoi Daily Mirror -lehti. Hänet kuljetettiin sairaalaan, jossa mies virkosi. Hurja tilanne on taltioitu myös videolle, jossa nähdään etäältä valaan pyrstön heilautus.