Kansalaisadressi: Yhdysvaltojen kansallislauluksi vaihdettava Party in the USA

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen tavoin myös Yhdysvaltojen hallituksen nettisivuilla on mahdollisuus tehdä kansalaisadressi, jonka avulla voi kerätä nimiä oman aloitteen tekemiseksi. Mikäli adressi kerää yli 100.000 nimeä, otetaan aihe jollain tasolla valtion käsittelyyn.

Nyt eräs kansalainen on tehnyt aloitteen, jossa hän haluaa vaihtaa Yhdysvaltojen kansallislaulun. We The People -nimiselle verkkosivustolle on ilmestynyt aloite, jossa yritetään muuttaa Yhdysvaltojen kansallislaulua Miley Cyrusin Party in the USA -kappaleeseen.

Adressissa on jo yli 500 nimeä ja se on osoitettu suoraan Yhdysvaltojen presidentti Barack Obamalle. Adressi tarvitsee vielä 99.500 nimeä, jotta se pääsee käsiteltäväksi.

Party In The U.S.A on yhdysvaltalaisen laulaja-näyttelijä Miley Cyrusin ensimmäinen single hänen EP-levyltään The Time of Our Lives. Mashablen mukaan Party in the USA on myös YouTuben 23. katsotuin video. Party in the U.S.A. on tyylilajiltaan dance-poppia ja sen kesto on kolme minuuttia ja kaksikymmentäkaksi sekuntia.