Monacon prinssi lemmenlomalla – tyttöystävän muodot bikineissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monacon kuninkaallinen perhe on vuosien saatossa ryvettynyt monissa skandaaleissa. Viimeisin käytiin taannoin, kun prinsessa Carolinen poika Pierre Casiraghi pahoinpideltiin newyorkilaisessa yökerhossa.

Nyt 25-vuotias Pierre on kuitenkin viettänyt lemmenlomaa tyttöystävänsä Beatrice Borromeon kanssa italialaisella Isola del Gigglion saarella. Toscanan rannikolla sijaitsevassa suojatussa lomakohteessa pari intoutui melomaan yhdessä. Paparazzit huomioivat Casiraghin kanssa seurustelevan seurapiirikaunottaren muodot bikineissä.

Casiraghi oli taannoin kahden ystävänsä kanssa Double Seven -yökerhossa, kun tappelu alkoi. Casiraghi syyttää Adam Hock -nimistä liikemiestä tappelun aloittamisesta yökerhon VIP-tiloissa. Pierre haastoi Hockin ja yökerhoon oikeuteen tapauksen tiimoilta.