Amerikkalaisille tarjottiin yllättäen terveellistä ruokaa – reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset ovat tunnetusti eräs maailman lihavimmista kansoista, ja vaarallinen ylipaino on maassa nykyisin valtava ongelma. Siihen eivät ainakaan auta jättikokoiset pikaruoka-annokset ja terveellisen ruoan puuttuminen ruokavaliosta. Nyt tilanne on osoitettu käytännössä käytännön pilalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-pilavideoistaan tunnetut Roman Atwood ja Dennis Roady lähtivät kameroineen ajelemaan amerikalaiselle asuinalueelle jäätelöautolla. Jäätelöiden sijaan heillä oli kuitenkin tarjolla vain terveellisiä vihanneksia. Asiakkaan tilatessa herkkuja tarjosivat miehet heille muun muassa parsaa, omenaa ja kaalia.

– Ei, en halua sitä. Ei terveellistä ruokaa minulle, eräs videon nainen totesi ja taputti vatsaansa.