Maailman korkein baseball-koppi – mies sai kiinni helikopterista pudotetun pallon

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmalla rikotaan aina silloin tällöin toinen toistaan erikoisemmilta vaikuttavia maailmanennätyksiä. Nyt amerikkalainen Zack Hample on rikkonut maailmanennätyksen uskomattomalla baseball-kopillaan. Mies nappasi räpyläänsä helikopterista pudotetun pallon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Etäisyyttä miehen ja helikopterin välillä oli 320 metriä, Metro uutisoi. Mies tarvitsi suoritustaan varten suojavarusteet välttyäkseen mahdollisilta vammoilta. Baseball-pallo putosi helikopterista noin 153 kilometrin tuntivauhtia.

– No, minä tien sen, nappasin baseballin joka pudotettiin yli 1000 jalan korkeudesta, Zack Hample kirjoitti Twitteriin temppunsa jälkeen.

Aiempi ennätys helikopterista pudotetusta ja kiinni otetusta baseballista tehtiin 254 metrin korkeudesta. 35-vuotias Hample tunnetaan uskomattomien koppitaitojensa lisäksi menestyneenä urheilukirjailijana. Hän on vuosien varrella napannut yli 6.800 pelien aikana yleisöön lentänyttä baseballia.