Upea näky! Rita riisui bikineille ja julkaisi lomakuvat verkossa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jugoslavialaista syntyperää oleva laulajatar Rita Ora kertoi taannoin, että häntä ärsyttää kuulla olevansa ”Britannian Rihanna”. Popparin mielestä hänellä ei ole yhtäläisyyksiä barbadoslaiseen tähteen, koska tällä on esimerkiksi parempi peppu kuin hänellä itsellään.

Nyt 22-vuotias artisti on viettänyt lomaa ja julkaissut otoksia jahdiltaan. Rita nähdään kuvissa muun muassa hyppäämässä bikineissä mereen leikkimielisissä tunnelmissa. Timmivartaloinen laulajatar ei häpeile muotojensa esittelyä, vaan poseeraa kameralle estottomasti.

Rita Ora on parhaillaan suhteessa DJ-komistus Calvin Harrisin kanssa. Neitokainen on tunnustanut julkisesti olevansa rakastunut. Hän kertoo tarkastelevansa usein puhelintaan, jos kullalta olisi tullut uusi viesti.