UFO-ilmiö hämmensi Australian taivaalla – mikä on tämä valopallo?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset ovat kiistelleet pitkään avaruusolentojen olemassaolosta, ja aika ajoin henkilöt väittävät nähneensä taivaalla lentäviä lautasia. Nyt uusin UFO-havainto on tehty Australian Empire Bayssa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Drew Ryan -niminen silminnäkijä onnistui kuvaamaan valoilmiön kamerallaan. Videolla nähdään, kuinka taivaalla näkyvä mysteerivalo muuttaa muotoaan ja väriään. Koomista, mutta totta – Ryanin havainto sattui näkymään taivaalla maailman UFO-päivänä.

– Olen nähnyt monia selittämättömiä asioita taivaalla, mutta viimeksi tarkkailin ja kuvasin isoa pallonmuotoista valoilmiötä Empire Bayn yllä. Se muutti väriä useita kertoja, kunnes se muuttui oranssiksi ja katosi hitaasti taivaalle, kertoi Ryan Daily Telegraph -lehdelle.

Videosta on olemassa myös paranneltu versio, jossa valoilmiö näkyy selkeämmin katsojalle.