Mies masturboi pyöräillessään – silminnäkijät hälyttivät poliisit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kerroimme taannoin ruotsalaismiehestä, jonka intiimit masturbointileikit tallentuivat vahingossa valvontakameralle. Mies näytti videolla tyydyttävän tarpeensa polkupyörän päälle samalla, kun hän istui sen selässä.

Polkupyörämasturbointi lienee yleisempää kuin luullaan, sillä nyt on ilmennyt toinen vastaavanlainen kulmia nostattava tapaus. Kalifornialainen Clark Duncan McElfresh pidätettiin Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä, koska hän tyydytti itseään samalla, kun ajeli pyörällään Palo Alton alueella.

Eräs pariskunta huomasi 51-vuotiaan miehen epäilyttävät toimet, ja soitti poliisille. McElfresh herätti tyydytyksellään hämminkiä, sillä hän ajoi edestakaisin parin auton läheltä. Autossa istui myös parin kaksi lasta, jotka eivät kaiken onneksi nähneet masturboivaa kulkijaa. Miestä syytetään tällä hetkellä säädyttömästä paljastelusta. Kyseinen herra on aiemminkin jäänyt kiinni ronskeissa merkeissä, sillä vuonna 2012 hän kulki kadulla alasti ja kosketteli itseään.