Paras seksiasento? Näyttelijätär kertoi mielihalunsa avoimesti: ”Se on niin luonnollista!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen kaunotar Zoe Saldana tuli tunnetuksi Avatar-elokuvasta, jonka menestyksen myötä tähti lunasti paikkansa Hollywoodin A-listalta. Nainen deittaili vielä jokin aika sitten Bradley Cooperia, mutta tällä hetkellä pari on jo eronnut.

35-vuotias Zoe tapailee parhaillaan italialaista taiteilijaa, Marco Peregoa, ja suhde on mitä ilmeisimmin piristänyt tähden seksielämää. Näyttelijätär paljasti The Converstation with Amanda de Cadenet -ohjelmassa lempiasentonsa makuuhuoneessa.

– Pakko sanoa, että pitkän aikaa olin vähän laiska, joten en halunnut olla päällä, mutta nyt pidän siitä todella. Olen löytänyt asioita, jotka toimivat, koska minulla on pitkät jalat. Jos olen päällä, jos istun hajareisin. Miksi epäröin? Se on niin v**un luonnollista! Kertoi Saldana haastattelussa.

Zoe Saldana paljasti haastattelussa selvittävänsä edelleen itselleen kuka hän oikeastaan on. Hän kertoi rakastavansa itseään, mutta olevansa välillä hämmentynyt. Naisen mukaan sukupuoli, rotu tai kansallisuus ei määrittele ihmistä, vaan ihminen itse.