Hugh Jackmanin penis järkytti japanilaisessa kylpylässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Hugh Jackman sai taannoin naisfaniltaan erikoisen huomionosoituksen. Ihailija heitti häpykarvojen täyttämän parranajokoneen The Wolverine -elokuvan tähden päälle. Henkisen epävakauden takia naista ei voida syyttää teostaan.

44-vuotias Hugh on sittemmin kehitellyt itsekin kohun poikasta pysyäkseen otsikoissa. Miehen kerrotaan nyt järkyttäneen japanilaisen kylpylän asiakkaita kävelemällä ympäriinsä alasti. Fuji-vuorella sijaitsevilla kuumilla lähteillä vieraillut tähti ei ymmärtänyt peittää sukukalleuksiaan vastaanotosta saamallaan pienellä pyyhkeellä.

Jackman ilmestyi kylpylän julkisiin tiloihin olut kädessään. Hän luuli aluksi, että vieraat tuijottavat häntä, koska hän on ainoa valkoihoinen mies paikalla. Syy oli kuitenkin ilmeisempi, ja hänelle pian informoitiin, että alapää olisi hyvä peittää säädyllisyyden nimissä.

– Olin niin kuumissani, että käytin heidän antamaansa pyyhettä kastaakseni sen kylmään veteen. Pistin sen päähäni ja sain outoja katseita kaikilta. Tunsin oloni epämukavaksi. Lopulta yksi mies altaassa murahti ja osoitti päätäni, murahti uudestaan ja osoitti sukukalleuksiani. Tajusin lopulta, että pyyheen tarkoitus oli peittää alapääni, kertoi Hugh Jackman Female First -sivustolle.