Aviopari harrastaa erikoista kimppakivaa: ”Huomasin kiihottuvani”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Pettäminen vaikuttaa mihin tahansa parisuhteeseen, sillä harva nauttii siitä tunteesta, jos oma rakas jää kiinni salasuhteesta toiseen henkilöön. Brittiläinen aviopari käänsi ikävän tilanteen kuitenkin edukseen vaimon avoimuuden ansiosta.

22-vuotias Abigayle Woodburn sai miehensä Tom Haydenin vuosi sitten kiinni seksistä toisen naisen kanssa. Hän tuli kotiin ja näki parin täydessä toiminnassa makuuhuoneessa. Neitokainen reagoi aluksi luonnollisesti voimakkaasti ja pakeni äitinsä kodin turviin pettymystään.

Aviomies paljasti pettäneensä vaimoa vuoden ajan tuntemattomien naisten kanssa. Tom kertoi bongaavansa seksikumppaneita verkkosivustoilta. Huolimatta järkytyksestä paljastukset tekivät Abigaylen uteliaaksi. Hän kävi sivustolla tarkastelemassa naisten kuvia.

– Kun katselin niitä, jotain tapahtui. Huomasin kiihottuvani. Silloin sain idean, että olisin osa tätä. Kuin kolmen kimppakivaa, paitsi että katselisin, kertoi nainen The Sun -lehdelle.

Pari harrastaa tätä nykyä seksisessioita, joissa Abigayle-vaimo katselee vierestä siippansa kuumia sessioita tuntemattomien naisten kanssa. Tähän mennessä pariskunta on tavannut yhdessä jo viitisenkymmentä naista.

Yleensä aviopari päätyy harrastamaan seksiä yhdessä, kun kolmas pyörä lähtee paikalta. Heidän mukaansa tapa on lähentänyt liittoa ja parantanut parin seksielämää, vaikka asiasta tietävä lähipiiri ei sitä hyväksykään. Muun muassa Abigaylen äiti yrittää vakuuttaa tytärtään siitä, että tämän tulisi erota heti Haydenista.