Marian rinnat liian tyrkyllä – haastateltava ei saanut katsettaan irti

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Juontajakaunotar Maria Menounos juhli taannoin 35-vuotissynttäreitään, ja julkaisi tilanteesta kuvia Twitter-blogissaan. Tähti muun muassa poseerasi bikiniasussa. Nyt Maria nähtiin Extra-ohjelman kuvauksissa Beverly Hillsin The Grove -ostoskeskuksessa.

Paparazzit ikuistivat paikan päällä säteilevästi hymyilevän julkkisneitokaisen, joka oli pukeutunut vartalon muotoja myötäilevään punaiseen mekkoon. Asu sai katsojan huomion keskittymään tähden rintavakoon. Saman vaikutuksen se teki myös haastateltavana olleeseen Howie Mandeliin, joka ei saanut katsettaan irti rintamuksesta.

Maria Menounos on tehnyt uraa Access Hollywood ja Today -ohjelmien juontajana. Hän on myös debytoinut näyttelijänä Tuho-osasto ja Entourage -sarjoissa. Läpimurtonsa kaunotar teki teini-ikäisenä voittamalla 1996 kaksi missititteliä.