Sugababesin tyttöbändiläiset tekevät paluun – tältä he näyttävät nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme alkuvuodesta kuinka huippusuosittu tyttöbändi Sugababes kaavailee paluuta. Yhtyeen levyn pitäisi löytyä kauppojen hyllyiltä jo tämän vuoden aikana, ja nyt sen jäljellä olevat kolme jäsentä ovar jo kuvanneet uutta musiikkivideota.

Kolmikko Mutya Buena, Keisha Buchanan ja Siobhan Donaghy ikuistettiin eilen kuvaamassa uutta musiikkivideota Los Angelesin Venice Beachin maisemissa. Matkan varrella yhtyeen nimi on vaihtunut Sugababesista, sillä uusi nimi on MKS, joka muodostuu jäsenten etunimien ensimmäisistä kirjaimista.

Lontoosta kotoisin oleva Sugababes on yksi historian suosituimmista tyttöbändeistä. Yhtye on uransa aikana myynyt yli seitsemän miljoonaa albumia ja kolme miljoonaa singleä. Sugababes muistetaankin viimeisen kahdentoista vuoden ajalta useista hittisingleistään. Triplaplatinaa albumeillaan myynyt yhtye on valloittanut listakärjet viidessätoista eri maassa ja kiertänyt useilla loppuunmyydyillä kiertueilla.