Netflixistä löytyi erikoinen moka: ”Kokonaisia roolihahmoja puuttuu”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin suoratoistopalvelu Netflix rantautui taannoin myös Suomeen ja sai suuren suosion. Kaikki kilpailijansa varjoon jättäneestä palvelusta on nyt paljastunut kuitenkin harvinaisen nolo moka, joka voi monien käyttäjien mielestä pilata jopa katselukokemuksen.

Netflix nimittäin esittää elokuvien kuva-alasta vain osan, eli toisin sanoen osa ruudusta jää pois. Mail Online raportoi tänään katsojien raivonpurkauksista, kun he ovat huomanneet kokonaisten roolihahmojen jääneen ulos ruudusta. Virhe on huomattavissa esimerkiksi elokuvassa Kunniattomat paskiaiset, josta alla on kaksi ruutukaappausta. Ylempi on alkuperäisestä elokuvasta ja alempi Netflixistä. Kuvista voidaan huomata miten paljon katsojalta jää lopulta näkemättä.

netflix18072013

Vastaavalla tavalla on muokattu lukuisia muitakin elokuvia, kuten esimerkiksi alkuperäinen Apinoiden planeetta, Man on the Moon ja Prometheus. Erityisesti katsojia on ärsyttänyt se, että Netflix ei ilmoita kuva-alan rajaamisesta käyttäjilleen elokuvan alussa. Käyttäjät ovat julkaisseet runsaasti vertailevaa kuvamateriaalia esimerkiksi Tumblr-kuvapalvelussa.