Nainen törmäsi räppärin autoon – sai anteeksi ulkonäkönsä ansiosta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Yhdysvaltalainen räppäri The Game, oikealta nimeltään Jayceon Taylor, on julkaissut neljä albumia, joista kaksi nousi Yhdysvaltojen listäykkösiksi. Muusikko innostui jokin aika sitten ryhtymään kuntokuurille, ja hän on jo esitellyt aikaansaannoksiaan Twitter-blogissaan.

Nyt hiphop-artistin luksusauto on joutunut valitettavan välikohtauksen keskelle. The Game seisoi ystäviensä kanssa Tru-yökerhon ulkopuolelle pysäköidyn BMW:n vieressä, kun viereisessä autossa ollut nainen peruutti epähuomiossa kiinni muusikon luksusautoon. TMZ-sivusto uutisoi, että naisella oli vahingossa ollut peruutusvaihe päällä.

Tilanne ei kuitenkaan johtanut riitelyyn, sillä The Gamen ärsyyntyminen lieveni selvästi naiskuljettajan noustua autostaan käsittelemään asiaa. Autosta nousi näyttävä nuori nainen, ja rap-artisti antoi tälle anteeksi tämän töppäilyn. The Game kertoi verkkosivustolle, että ”söpöille tytöille annetaan p**aa anteeksi”.

Taannoin The Game aiheutti vakavan vaaratilanteen Twitter-blogissaan julkaiseman päivityksen vuoksi. Tähtiräppäri nimittäin julkaisi blogissaan Comptonin poliisilaitoksen puhelinnumeron, jonne hän pyysi fanejaan soittamaan. Räppäri ei kuitenkaan kertonut, että kyseessä oli poliisin numero, vaan väitti hakevansa itselleen avustajaa ja pyysi kiinnostuneita soittamaan. Poliisipäällikön mukaan teko aiheutti vakavan vaaratilanteen, koska hätäpuhelut jumiutuivat kahdeksi tunniksi.