Kuuma tyttösuudelma: Supermalli näyttää mallia nettikuvassaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippumalli Bar Refaeli on ollut lähiaikoina erityisen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Neitokainen on muun muassa julkaissut kesäisiä bikiniotoksiaan ihailtavaksi.

Bar on myös mitä ilmeisimmin kuunnellut Katy Perryn I Kissed A Girl -kappaletta, sillä hänen uusin Instagram-kuvansa kielii samoista tunnelmista. Malli nähdään otoksessa suutelemassa ystäväänsä Orna Elovitchia.

– B & O seisomassa nurmikolla ja suutelemassa, kirjoitti Bar blogiinsa kuvan oheen.

28-vuotias Bar Refaeli syntyi juutalaisperheeseen vuonna 1985 Israelissa. Hänen äitinsä teki menestyksekkäästi mallin töitä 1970-luvulla. Piirteet perinyt Bar aloitti lapsimallina, keskeytti hetkeksi työt hammasrautojen takia ja palasi 15-vuotiaana Irene Marie Models -mallitoimistoon. Hän on tällä hetkellä eräs maailman menestyksekkäimmistä malleista.