Emma murtui itkuun kadulla – kuvaaja sattumalta paikalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts valloittaa toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa ja rooleja tulee kovaa vauhtia. Taannoin hän kertoi valitsevansa itselleen vain mukavia rooleja.

Neitokaisen uutisoitiin äskettäin tulleen pidätetyksi alkukuusta perheväkivallasta epäiltynä. Näyttelijätär oli saanut poikaystävälleen Evan Petersille aikaan verisen nenän, ja hänen uskotaan myös purreen tätä. Peters ei nostanut syytteitä tyttöystäväänsä vastaan, mutta suhde ei silti vaikuta kukoistavan.

Kaksikko on nimittäin nyt nähty erittäin surullisissa tunnelmissa New Orleansissa. Roberts oli alkanut itkemään lohduttomasti, ja paikalta otetuissa kuvissa näkyy, kuinka tämän poikaystävä yrittää lohduttaa naistähteä. Us Weekly -lehti uutisoi, että kaksikon suhde on ”äärimmäinen”. Robertsin kerrotaan olevan henkilökohtaisessa elämässään hyvin dramaattinen.

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Viime syksynä Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.