Maksaisitko tavallisesta t-paidasta 100 euroa?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kanye Westin Yeezus-levy herätti kohua jo ennen ilmestymistään. Odotettu albumi näki päivänvalon 18. kesäkuuta. Äskettäin kohuttiin siitä, kun muusikon vielä tekeillä oleva Black Skinhead -kappaleen musiikkivideo vuodettiin verkkoon ennen aikojaan.

Nyt huomio on kiinnittynyt miehen musiikkivideon sijaan tämän suunnittelemiin vaatteisiin. Kanye on suunnitellut viimeiset kaksi vuotta yhdeksän vaatekappaleen kokoelmaa, joka tuli äskettäin myyntiin ranskalaisen A.P.C -vaatemerkin kautta. Otsikoihin on noussut erityisesti kokoelman Hip Hop T Shirt -nimellä myytävä paita.

Kuva: E! Online
Kuva: E! Online

120 dollaria maksava, aivan tavallinen t-paita on nimittäin jo myyty loppuun merkin verkkokaupassa. Noin 90 euroa kustantava vaatekappale ehti olla myynnissä vain pari tuntia, Metro uutisoi. Moni on kuitenkin pohtinut muun muassa Twitterissä, että kannattaako tavallisesta t-paidasta maksaa rap-artistin pyytämän summan.

– Voisiko joku selittää minulle mikä ero on normaalilla t-paidalla ja hip-hop t-paidalla? #Kanye, käyttäjä @Atomic_Moog pohtii Twitterissä.

Kanyen suunnittelema t-paita on valmistetty egyptiläisestä puuvillasta. Hip hop -paitaa on tarjolla mustana ja valkoisena. Muusikon malliston muihin vaatekappaleisiin lukeutuu muun muassa huppareita ja farkkuja.