Hämmentävä löytö WC-pöntöstä: ”Ne ovat eläviä!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkiset wc-tilat ovat paikasta ja maasta riippuen joko putipuhtaita tai järjettömän siivottomassa kunnossa. Jälkimmäinen vaihtoehto on valitettavan usein se yleisin, mutta nyt saamme todisteita siitä, että ainakin Japanissa taitavat vessat ovat hämmästyttävän puhtaita.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Japanilainen Twitter-bloggaaja julkaisi nimittäin palvelussa kuvan, jonka hän oli ottanut paikallisen ruokakaupan asiakasvessasta. Kuvassa ei suinkaan esitelty saniteettitilojen epäsiisteyttä, kuten moni voisi luulla, vaan siinä näytettiin vessanpöntössä uineita kultakaloja.

Kalat olivat kaiketi joutuneet pönttöön edellisen asiakkaan toimesta, joka oli bloggaajan mukaan poistunut wc-tiloista tyhjän muovipussin kanssa. RocketNews24.com-sivusto tietää, että kyseiset kultakalat eivät pärjää viemäriverkostossa ellei niitä pelastettu sieltä pois. Tarina ei kerro, minne kultakalat lopulta päätyivät.