Perheenäiti rintaruokki lasta pizzeriassa – yllättävä lopputulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rintaruokinta on normaali asia vastasynnyttäneelle äidille. Julkisilla paikoilla kyseinen toiminta kerää kuitenkin joskus ihmetteleviä katseita. Nyt erään ravintolan tarjoilija on kuitenkin ilahtunut näystä.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Kun Jackie Johnson-Smith kaivoi rintansa esiin ja imetti lastaan iowalaisessa Fongs-ravintolassa, hän sai pizzan ilmaiseksi. Äiti otti muut asiakkaat huomioon ja vei ääntelehtivän vauvan kauemmas pöydistä. Tarjoilija Bodi Kinney halusi osoittaa naisten välistä solidaarisuutta ja tarjosi perheenäidille maksuttoman pizzan.

Facebookissa tapauksesta avautunut Johnson-Smith kertoi, että perheen saamaan kuittiin kirjoitettu viesti poisti kaikki hänen ikävät muistonsa ihmisten reaktioista rintaruokintaan. Naisella on kolme lasta, ja hän kertoi ehtineensä kerätä useita kokemuksia epämiellyttävästä käytöksestä, uutisoi KCCI 8 -kanava.