Näyttelijäkaunotar Emma Roberts pidätettiin pahoinpitelystä epäiltynä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttelijä Julia Robertsin veljentytär Emma Roberts valloittaa toden teolla Hollywoodia näyttelijänä ja laulajana. Emma on nähty valkokankaalla useissa elokuvissa. Taannoin hän kertoi valitsevansa itselleen vain mukavia rooleja.

Nyt neitokaisen kerrotaan tulleen pidätetyksi 7. heinäkuuta hotellissa Kanadassa. TMZ-sivusto uutisoi, että näyttelijätär pidätettiin poikaystävänsä Evan Petersin pahoinpitelystä. Hotellin muihin vieraisiin lukeutuva henkilö oli soittanut poliisit paikalle, kun pariskunnan huoneesta oli kuulunut riidan ääniä.

Poliisien tultua paikalle he huomasivat, että Petersillä oli verinen nenä ja hänessä oli puremajäljet. 22-vuotias näyttelijätär pidätettiin ja vietiin poliisiasemalle, josta hänet päästettiin vapaaksi tunteja myöhemmin. 26-vuotias, American Horror Story -sarjaa tähdittävä Peters ei halunnut nostaa syytteitä tyttöystäväänsä vastaan.

Lapsuudessaan Emma vietti paljon aikaa Julia Robertsin elokuvien kuvauspaikoilla, joten näytteleminen tuli hänelle tutuksi jo varhain. Viime syksynä Emma vieraili Jay Lenon luotsaamassa The Tonight Show -ohjelmassa, jossa hän sivalsi Twilight-tähti Robert Pattinsonia. Tästä syystä Twilight-fanit hyökkäsivät Emman Twitter-blogissa kovasanaisesti häntä vastaan ja Emma Roberts joutui lopulta sulkemaan koko mikrobloginsa.