Pariskunta fanittaa McDonald’sia – järjesti häät hampurilaisravintolassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

McDonald’s-ravintolaketju tunnetaan maistuvista hampurilaisistaan ja ranskalaisistaan, sekä liudasta muita rasvaisia ja sokerisia herkkutuotteita. Vaikka pikaruokalan valikoima ei liene terveellisimmästä päästä, se kuitenkin nauttii asiakkaidensa arvostuksesta ympäri maailmaa.

Nyt eräs brittipariskunta on tunnustautunut kovan luokan McDonald’s-faneiksi järjestämällä hääjuhlansa Bristolin paikallisessa pikaruokalassa. Steven Archer ja Emily Marshall valitsivat paikan siksi, koska he halusivat antaa vierailleen ikimuistoisen kokemuksen.

Vastanaineet aikoivat saapua hääpäivänään limusiinilla neljänkymmenen juhlavieraan kanssa nauttimaan Chicken McNuggets -annoksia, Chicken Legend -hampurilaisia ja limonadia. Juhla on mainio jatko parin kosinnalle, joka tapahtui puoli vuotta sitten – tietenkin McDonald’s-ravintolassa.

– En välitä, vaikka ihmiset tuijottavat. Minun kuuluukin olla huomion keskipiste, kertoo Emily Marshall Daily Mirror -lehdelle.