Metallica yllätti festarikävijät – heitti salakeikan teatterissa! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin lukeutuva rockyhtye Metallica nousee tänä kesänä lavalle vain muutaman kerran. Stara oli äskettäin katsastamassa yhtyeen Roskildessa, jossa yhtyee ei ollut parhaassa terässään. Nyt Metallica on heittänyt yllätyskeikan Yhdysvalloissa.

Suosikkiyhtye matkasi äskettäin Yhdysvaltoihin ja San Diegoon, jossa järjestetään sarjakuva- ja animaatioalan jättitapahtuma Comic Con. Paikalla on sankka joukko alan kuumimpia tähtiä, ja yllättäen myös Metallica saapui paikalle.

Rocklegendat olivat mukana tapahtumassa markkinoidakseen uutta Through The Never -elokuvaansa, ja samalla yhtye teki myös yllätysesiintymisen. San Diegon Spreckels-teatterissa järjestetty salakeikka saatiin ikuistettua oheisiin valokuviin.