Pate Mustajärvi pullonheittäjälle: ”Mä vedän sua turpaan!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkiyhtye Popeda esiintyi eilen Tammerfestin lauantain pääesiintyjänä, ja yhtye osoitti jälleen kerran olevansa Suomen äijämäisin rockyhtye. Erityisesti Pate Mustajärven karisma vetosi yleisöön, joka tanssi ja lauloi villisti yhtyeen hittiputken.

20130721-010709.jpg

Keikka sujui loistavasti, mutta joku sankari päätti kuitenkin heittää lavalle tyhjän puolen litran viinapullon. Jokainen lavalle heitetty esine aiheuttaa vaaratilanteen esiintyjille, ja Mustajärvi suhtautuikin tilanteeseen asiaankuuluvalla vakavuudella. Hän ehti nähdä kuka pullon heitti, ja ripitti miestä asianmukaisesti.

– Tää putos sulta. Saat tulla hakeen tän keikan jälkeen. Mä vedän sua turpaan. Vi**n aivokääpiö, Pate Mustajärvi totesi idiootille välijuonnossaan.

20130721-010717.jpg