George Clooney yritti pokata Eva Longorian – sai rukkaset!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vapaille markkinoille hiljattain Stacy Keibler rakkaastaan lähtenyt George Clooney on kaiketi yksi maailman himotuimmista miesnäyttelijöistä. Charmikas mies on kuitenkin jo ennen eroaan vikitellyt toista Hollywoodin ruskeasilmäistä suosikkinäyttelijää, nimittäin Täydellisten naisten Eva Longoriaa.

Clooneyn kerrotaan tehneen tietoisesti pesäeroa Stacy Keibleriin, sillä heidän suhteensa on polkenut paikallaan jo tovin, eikä heillä ole ollut ystäväpiirin mukaan seksiä kuukausiin. US Weekly tietää, että Clooney on kääntänyt katseensa uuteen kaunottareen, sillä hän yritti liehitellä pitkäaikaista tuttavaansa Eva Longoriaa jo maaliskuussa. Kaksikko oli tavannut toisensa Berliinissä. Eva kuitenkin torjui Georgen lemmenkipinät, koska mies oli tällöin varattu.

Näyttelijäkomistus oli sanonut Longorialle, että hän on eroamassa ja on todella kiinnostunut kuumasta naisnäyttelijästä. Eva ei vastannut Georgen lukuisiin soittoihin tai tekstiviesteihin, ja hän piti pintansa ettei sekaantunut varattuun mieheen. Clooney on nyt eronnut, mutta Eva on jo löytänyt oman rakkaan tahollaan.

Longoria on nimittäin myöntänyt tapailevansa deittiohjelmaansa pyrkinyttä yrittäjä Ernesto Arguelloa. Suhteen vahvisti pariskunnasta bileissä otettu yhteiskuva. Eva Longoria on kertonut, että hän pitää nykyistä suhdettaan hyvin erityisenä. He olivat ensin pelkkiä ystäviä, kunnes rakkauden liekki leimahti.

George Clooney on tehnyt jo pitkän uran näyttelijänä. Suuren kansan tietoisuuteen Clooney nousi vuonna 1994 alkaneen suositun Teho-osasto -sarjan myötä. Viime vuodet näyttelijä on keskittynyt lähinnä elokuviin ja kunnostautunut näyttelemisen lisäksi myös ohjaajana. Näyttelijäkomistuksella on kerrottu olevan kiero huumorintaju, sillä hän tykkää tehdä kepposia kavereilleen.