Uhkea Irina ihastutti rannalla – muodot hädin tuskin bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen Irina Shayk on totuttu näkemään punaisella matolla paljastavissa, mutta tyylikkäissä asukokonaisuuksissa. Parhaillaan Irina nähdään Venäjän GQ-lehden kansikuvassa rohkeassa asustuksessa mustissa rintaliiveissä ja mikroshortseissa.

Viikonloppuna Irina bongattiin kuitenkin vaihteeksi myös lomalta, kun hän vietti vapaapäiväänsä Miami Beachin rannalla. Supermalli oli pukeutunut melko pieniin bikineihin, joihin hänen muotonsa hädin tuskin mahtuivat kunnolla. Vilautus oli tyylikkäästi vain millien päässä.

27-vuotias Irina Shayk, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on tehnyt malliurallaan näyttävää työtä. Hän on seurustellut futistähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 asti. Neito tullaan näkemään elokuvadebyytissään, kun hän näyttelee Herculeksen vaimoa elokuvassa Hercules: The Thracian Wars. Kyseinen pätkä saapuu elokuvateattereihin ensi vuonna.