Kuningas on syntynyt! Catherine ja William saivat pojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koko maailma kohisee parhaillaan uuden Britannian kuninkaallisen syntymän takia. Kuninkaallinen perhe on nyt vahvistanut, että Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth ja hänen puolisonsa prinssi William ovat saaneet pojan. Lapsesta tulee myöhemmin kuningas.

3,8 kiloa syntyessään painaneen lapsen syntymäajaksi ilmoitettiin kello 16.24. Samalla saatiin vahvistus sille, että Williamin pikkuveljen prinssi Harryn lipsautus vauvan sukupuolesta oli totta. Harryn kerrotaan sanoneen taannoin tuttavilleen, että uusi kuninkaallinen olisi poika.

Kymmenet toimittajat ja kuvausryhmät olivat päivystäneet jo kolmen viikon ajan sairaalan luona, ja he joutuivat äskettäin The Sun -lehden höynäyttämäksi. Lehti huijasi maailman lehdistöä pukemalla miehen ja naisen kuninkaalliseksi pariskunnaksi. Muun muassa Us Weekly meni lankaan.

Britannian kuninkaallinen perhe sai viimeksi pari vuotta sitten nauttia todellisista superjuhlista, kun prinssi William avioitui pitkäaikaisen kihlattunsa Kate Middletonin kanssa. Pian syntyvä lapsi on pariskunnan ensimmäinen.