NYT! Kate ja William synnytyssairaalassa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko maailma kohisee parhaillaan uuden Britannian kuninkaallisen syntymän takia. Kensingtonin palatsi on nyt vahvistanut usean eri median uutiset siitä, että Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William ovat tällä hetkellä St Mary’s Hospitalin synnytysosastolla.

Pian saadaan myös vahvistusta sille, pitääkö Williamin pikkuveljen prinssi Harryn lipsautus vauvan sukupuolesta totta. Harryn kerrotaan sanoneen taannoin tuttavilleen, että uusi kuninkaallinen olisi poika. Kymmenet toimittajat ja kuvausryhmät ovat päivystäneet jo kolmen viikon ajan sairaalan luona, ja joutuivat viime viikolla The Sun -lehden höynäyttämäksi. Lehti huijasi maailman lehdistöä pukemalla miehen ja naisen kuninkaalliseksi pariskunnaksi. Muun muassa Us Weekly meni lankaan.

Uuden kuninkaallisen syntymä on massiivinen mediatapahtuma, josta puhutaan vielä pitkään. Esimerkiksi Mirror-lehti seuraa tapahtumia parhaillaan livenä sairaalan edustalla. Britannian kuninkaallinen perhe sai viimeksi pari vuotta sitten nauttia todellisista superjuhlista, kun prinssi William avioitui pitkäaikaisen kihlattunsa Kate Middletonin kanssa. Pian syntyvä lapsi on pariskunnan ensimmäinen.