One Direction katsoo keikkabussissa Sinkkuelämää-sarjaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuisat One Direction -fanit ympäri maailmaa kohtasivat sydämentykytyksiä, kun yhtyeen jäsen Harry Styles julkaisi ensimmäisen itse tekemänsä kappaleen. Nyt Styles on paljastanut, mitä suosikkisarjaa yhtye katselee kiertuebussissaan.

Komistuksen mukaan poikabändi usein tappaa aikaa pitkillä ajomatkoilla katselemalla lukuisten naisten rakastamaa Sinkkuelämää-televisiosarjaa. Stylesin mukaan innostus sarjaa kohtaan lähti siitä, kun muutama heille työskentelevä naishenkilö katsoi sarjaa bussissa.

– Se on muuten mahtava sarja. En ollut katsonut sitä aiemmin – olen nyt toisessa tuotantokaudessa, Harry Styles kertoo BBB:n Radio 1 -kanavalle.

Laulaja paljastaa samaisessa radiohaastattelussa, että jopa maailmankuulut poikabändiläiset joutuvat tekemään joitakin omia kotitöitään. Pojat joutuvat silloin tällöin pyykkäämään itse omia vaatteitaan, kun puhtaat vaatteet loppuvat kesken. Amerikan kiertueella olevalla One Directionilla on säännöllisiä pyykkipäiviä.

One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.