The Sun vedätti kilpailevia medioita – Kate & William -pilailu meni täydestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa odotetaan kuumeisesti uutisia kuninkaallisen parin esikoisen syntymästä. Kate Middleton ja Prinssin William saavat hetkellä millä hyvänsä perheenlisäystä, ja kymmenet toimittajat ja kuvausryhmät ovat päivystäneet jo kolmen viikon ajan sairaalan luona.

Perjantaina hypetys saavutti nolon huippunsa, kun The Sun -lehti päätti vitsailla muiden medioiden kustannuksella. He nimittäin pukivat miehen ja naisen Kateksi ja Williamiksi ja menivät samaan sairaalaan. Ennen näyttävää saapumista pilailijat päivittivät Twitteriin, että pariskunta oli lähtenyt Buckleburyn asunnoltaan poliisisaattueessa kohti sairaalaan.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Monet mediat ottivat huijauksen tosissaan ja esimerkiksi Us Weekly raportoi pian, että pariskunta on matkalla sairaalan luokse. Huijareiden saavuttua sairaalalle myös monet toimittajat raportoivat, että Kate ja William olivat juuri saapuneet sairaalaan ja menneet sairaalan ovista sisään. Pian pariskunta palasi kuitenkin ulos ja paljasti The Sun -lehden mainospaitansa.