Vedonlyönti kuninkaallisen vauvan nimestä kiihtyy – tässä suosikit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailma kohisee parhaillaan uuden Britannian kuninkaallisen syntymästä. Kensingtonin palatsi on vahvistanut uutiset siitä, että Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William ovat tällä hetkellä St Mary’s Hospitalin synnytysosastolla.

Vauvan ollessa tuloillaan huhut sen sukupuolesta ja nimestä käyvät kuumina. Vedonlyöntitoimistot ovat todella tehneet rahoiksi tulevan kuninkaallisen avulla. Daily Mail -lehti kertoo, että muun muassa vauvan nimestä, painosta sekä silmien ja hiusten väristä on lyöty innokkaasti vetoa Isossa-Britanniassa.

Kolmantena kruununperimysjärjestyksessä olevan pienokaisen nimeksi on eniten veikattu Alexandraa, jos lapsi on tyttö. Alexandran jälkeen suosituimmat tyttöjen nimet ovat Charlotte, Elizabeth, Victoria ja Isabella. Sijalta kuusi löytyy jopa prinssi Williamin edesmenneen äidin, eli Dianan nimi.

Jos lapsi on poika, veikataan hänen todennäköisimmin saavan nimekseen George. Tämän jälkeen suosituimpia veikkauksia ovat James, Henry, Arthur, Louis ja Albert. Kymmenenneltä sijalta löytyy Williamin isoisän prinssi Philipin nimi. Tuttujen nimien esiintyminen veikkauslistoissa ei ole yllättävää, sillä kuninkaalliset nimetään usein heidän sukulaistensa mukaan.