Anais Zanotti rullaluistelemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskasta on ponnistanut mallimarkkinoille lukuisia näyttäviä kaunottaria, joista eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista on Anais Zanotti. Playboyn sivuilla keikistellyt kaunotar nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi.

Nyt ranskalaismalli on kuvattu harrastamassa rullaluistelua ja vaihtamassa lajia varten vaatteita. Monet julkkistähdet pitävät paljastelusta, mutta Anais ei edes yritä peitellä sitä. Hän nimittäin piti toppinsa avoimena ja vaihtoi vaatteet häpeilemättä kuvaajien edessä.

28-vuotias ranskalainen Anais Zanotti teki läpimurtonsa julkkisrintamalla poseeraamalla toukokuussa 2013 alastomana maailmankuulun Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Anais on nähty myös näyttelijänä, sillä hän vilahti samana vuonna ensi-iltansa saaneessa Exposure-elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin Corey Feldman. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit.