Brittikaunotar toikkaroi – kaatui katuun kuvaajien edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Helen Flanagan pelkäsi vastikään, että hänen yksityiseksi tarkoitetut kuvansa vuotavat nettiin. Pelko johtui tähden älypuhelimen varastamisesta. Helenillä on kuitenkin taipumus myös itse julkaista aika ajoin paljastavia otoksia verkossa.

Tällä kertaa näyttävä kaunotar on kuitenkin päätynyt paparazzien kuviin, sillä hän toikkaroi nolosti poistuessaan Liverpoolissa sijaitsevasta The Gusto -ravintolasta. Katuun kaatunut Helen kuvasi ravintolassa samalla uutta realitysarjaansa. Rytäkästä selvittiin onneksi ilman näkyviä vaurioita.

Helen Flanagan toipuu parhaillaan erostaan Pennyhill Park -luksushotellissa Surreyn maaseudulla. Futari Scott Sinclair petti Heleniä tekstailemalla kiihkeitä seksiviestejä TV-juontaja Donatella Panayiotoun kanssa.