Forbes listasi eniten tienaavat nuoret tähdet – uskomattomia tuloja!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Talouslehti Forbes julkaisee tunnatusti joka vuosi omat listansa eniten ansaitsevista henkilöistä. Nyt amerikkalaislehti on julkaissut listauksen, jossa tarkastellaan eniten tienaavia alle 30-vuotiaita julkisuuden henkilöitä.

Tavoitellun ykkössijan vei musiikkimaailman megatähti Lady Gaga. Amerikkalaislaulajattaren kerrotaan tienanneen kesäkuusta 2012 tämän vuoden kesäkuuhun 80 miljoonaa dollaria. Neitokaisen uskotaan ansaineen vielä enemmän rahaa, ellei hän olisi joutunut lonkkaleikkauksensa takia keskeyttämään Born This Way Ball Tourinsa.

Toiselle sijalle on yltänyt lähiaikoina sikailullaan hämmentänyt laulaja Justin Bieber. Poptähden tienestien kerrotaan olleen 58 miljoonaa dollaria. Eniten tienanneiden alle 30-vuotiaiden lista on erittäin muusikkopainotteinen, sillä myös sijalta kolme löytyy musiikkialan edustaja, laulajatar Taylor Swift 55 miljoonan dollarin tuloillaan.

Sijalta neljä löytyy DJ Calvin Harris 46 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Viidenneksi on yltänyt barbadolaislaulajatar Rihanna, jonka kerrotaan ansainneen 43 miljoonaa dollaria. Kuudennelta sijalta löytyy neitokaisen lähimpiin ystäviin lukeutuva Katy Perry, joka ansaitsi 39 miljoonaa.

Seitsemänneksi on yltänyt tänä vuonna Oscar-palkinnonkin saanut Adele 25 miljoonan dollarin tienesteillään. Niin ikään Oscarin tänä vuonna voittanut Jennifer Lawrence on parhaiten listalla menestynyt näyttelijä 26 miljoonan dollarin tuloillaan. Yhdeksäntenä on Kristen Stewart 22 miljoonan dollarin tienesteillä. Sijalta kymmenen löytyy kaunottaren Twilight-kanssanäyttelijä Taylor Lautner, joka tienasi vuoden aikana 22 miljoonaa dollaria.