Seksisessiolla nolo päätös – pää jäi porraskaiteen väliin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kesä saa tunteet hyrräämään ja Suomessakin on useasti raportoitu julkisilla paikoilla rakastelevista pareista. Kuhertelijoita nähdään puistoissa, pukukopeissa ja jopa tienpientareilla. Nyt eräs pari intoutui lemmiskelemään talonsa rappukäytävässä.

Venäjän Lipetsikissä asuva keski-ikäinen pari ei pystynyt pidättelemään himoaan, vaan he päätyivät harrastamaan villiä seksiä kerrostalon rappukäytävään. Julkinen kiima sai pariskunnan seksielämään kaivattua piristystä, kunnes 46-vuotias nainen huomasi päänsä jääneen jumiin kaiteen väliin, Gawker kertoo.

Naapuri soitti onnettomalle seksipedolle pelastustyöntekijät avuksi, kun selvisi, etteivät he pystyneet irrottamaan päätä kaiteen välistä omin avuin. Poikaystävä katsoi paremmaksi häipyä paikalta. Paikalle saapuneet pelastajat yllättyivät suuresti näkemästään, mutta saivat alastoman naisen vapaaksi. Alkoholilla epäillään olevan osuutta asiaan.