Meneekö uuden kuninkaan hehkutus jo överiksi? Lehti muutti nimensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä on jo kyllästynyt ensimmäisen vuorokauden aikana lukemaan uutisia tuoreesta Brittien kuninkaallisesta. Osa jopa pyörittelee päätään, että miksi koko maailma vauhkoaa yhdestä pienestä pojasta. The Sun -lehti on nyt mennyt hehkutuksessa melko pitkälle.

Kuva: The Sun
Kuva: The Sun

Osa brittiläisen iltapäivälehden lukijoista on hieraissut silmiään mennessään The Sun -lehden verkkosivuille. Lehti on nimittäin muuttanut nimensä muotoon The Son, mikä tarkoittaa suomennettuna poikaa. Kyseinen nimi on tietenkin kunnianosoitus prinssi Williamin ja Cambridgen herttuattaren esikoiselle.

Samankaltainen ilmiö koettiin myös Suomessa Porin Ässien voittaessa keväällä jääkiekon SM-liigan. Tällöin Satakunnan Kansa -niminen maakuntalehti muutti päivän ajaksi nimensä muotoon Patakunnan Kansa. Pata on Porin Ässien tunnus.