Huhumylly kiihtyy: Adele meni salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Adele sai viime vuoden lokakuussa esikoispoikansa Angelon avopuolisonsa Simon Koneckin kanssa. 25-vuotias poppari asuu pesueineen onnellisesti Länsi-Lontoossa. Asumisjärjestelyt ovat kunnossa ja avoliitto kukoistaa, joten Adelen naimisiinmenoa on ehditty spekuloimaan jo jonkin aikaa.

Äskettäin neitokaisen fani julkaisi Twitter-sivullaan kuvan, joka viimeistään löi pökkyä pesään avioitumishuhuille. Kyseisessä kuvassa Adele nähtiin Robbie Williamsin konsertissa Lontoossa. Neitokainen poseerasi hymyillen kameralle ja esitteli sormuksin koristeltua vasenta nimetöntään.

Adele ei ole vielä kommentoinut huhuja. Daily Mail kirjoitti aiheesta taannoin artikkelin, joka kuitenkin poistettiin myöhemmin verkosta. Poistaminen on vain lisännyt spekulaatioita.