Amanda Bynes hullaantui leikkauksista – kasvot uusiksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalaiselle kohukuningattarelle Amanda Bynesille ulkonäkö on tärkeä asia. Hän vaikuttaa fiksoituneen kollegoidensa ulkomuotoon, sillä on haukkunut jo monia supertähtiä rumiksi.

Tällä viikolla pakkohoitoon sekoilujensa takia passitettu 27-vuotias neito pitää itsestään huolta kauneusleikkauksilla. Amandalle on jo tehty lukuisia nenäleikkauksia. Hän varasi taannoin ajan neljänteen nenäleikkaukseen, mutta pettyi, kun aikaa jouduttiin siirtämään muutamalla päivällä eteenpäin.

Tähti paljasti suunnittelevansa koko kasvojen uudelleenmuotoilua leikkauksilla. Hän julisti myös samalla rakastavansa kauneusleikkauksia, uutisoi Breaking News -sivusto.

– Suunnittelen tekeväni pian kauneusleikkauksia koko kasvoilleni, kirjoitti Amanda Bynes Twitter-blogissaan.

Amanda Bynes on loukannut ilkeillä twiiteillään tähän mennessä muun muassa räppäri Drakea, poptähti Rihannaa, Cheriä, Courtney Lovea ja Miley Cyrusta. Neitokainen ylisti taannoin Liam Hemsworthin ulkomuodon taivaisiin. Parhaillaan hän on pakkohoidossa psykiatrisella osastolla.