Nyt sattui! Beyoncelle kävi köpelösti keikalla

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmankiertueella parhaillaan oleva Beyonce valittiin taannoin Forbes-lehden vuosittaisessa listauksessa maailman vaikutusvaltaisimpien viihdetähtien kärkijoukkoon. Neitokainen sopi äskettäin 100 miljoonan dollarin oikeusjutun konsolipelistä.

Nyt 31-vuotias Beyonce on joutunut tukalaan tilanteeseen Montrealin keikallaan. Kanadassa esiintynyt kaunotar onnistui nimittäin saamaan hiuksensa jumiutumaan lavan reunassa olleeseen tuulettimeen. Konkarilaulaja ei kuitenkaan antanut välikohtauksen pilata esiintymistään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Beyonce jatkoi laulamista vaikka hänen hiuksensa olivatkin edelleen kiinni tuulettimessa, The Sun -lehti uutisoi. Paikalle tulleet turvamiehet onnistuivat lopulta irrottamaan menestyslaulajattaren kiinni jääneet hiukset. Kaunotar nauroi välikohtaukselle julkaisemalla Instagramissa huumorintäyteisen viestin, jossa hän oli keksinyt uudet, tuulettimen ympärille rakennetut sanat Halo-kappaleeseensa.

Beyonce on viime kuukausina kärsinyt erään yli-innokkaan ihailijan lähentelystä. Hänen turvahenkilökuntaa onkin lisäkoulutettu arvaamattoman fanin varalta. Beyonce joutui vasta hiljattain tanskalaisen fanin kanssa liian läheisiin tekemisiin, kun yli-innokas ihailija oli läpsäyttänyt laulajaa takapuolelle.