Britannian pikkuprinssi on sukua Beyoncelle ja Brad Pittille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Prinssi William avioitui pitkäaikaisen kihlattunsa Catherine Middletonin kanssa pari vuotta sitten ja heidän ensimmäisen lapsensa syntyi toissa päivänä valtavan mediakohun saattelemana. Äskettäin uuden kuninkaallisen sukulaisista saatiin uutta mielenkiintoista tietoa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Williamin ja Catherinen lapsi on nimittäin etäistä sukua laulajatähti Beyoncelle ja rap-artisti Jay-Z:lle. Tuleva kuningas ja muusikkopariskunta ovat nimittäin hyvin kaukaisia serkkuja. Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena olevalla kuninkaallisella on Find My Past -sivuston mukaan kuitenkin veressään muutakin julkkisverta.

Sivuston tietojen mukaan lapsi on kaukaista sukua myös Brad Pittille, Angelina Jolielle, Ben Affleckille ja Jennifer Garnerille. Näiden sukukytkösten myötä lapsi on siten sukua myös kyseisten julkkispariskuntien jälkikasvulle. Prinssi Williamin ja Catherinen lapsi on myös Celine Dionin, Maggie Gyllenhaalin ja Uma Thurmanin lasten kaukainen serkku.

– Kauan on jo sanottu, että USA:lla ja Isolla-Britannialla on erityinen suhde, ja tässä tapauksessa se käy ehdottomasti toteen Hollywoodin eliitin ja kuninkaallisen perheen kohdalla, Debra Chatfield Find My Past -sivustolta selittää.