Tulli pelasti 10 000 kilpikonnaa matkalaukuista – kaikki uhanalaisia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Tullin työntekijät näkevät työssään monenlaisia eri asioita joita ihmiset yrittävät salakuljettaa matkatavaroissaan. Nyt intialaiset tullivirkailijat ovat tehneet hurjan löydön. Kahden Kiinasta saapuneen intialaismiehen matkatavaroista on nimittäin löytynyt yli 10.000 uhanalaista merikilpikonnaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Miehet jäivät kiinni Netaji Subhas Chandra Bosen kansainvälisellä lentokentällä Kalkutassa. Intialaismiehet olivat tuoneet eläimet Kiinasta, ja he olivat matkaamassa Singaporeen. Metro uutisoi, että eläimet olivat jostain kumman syystä päässeet huomaamatta Kiinan tullin ohitse.

Virallisten tietojen mukaan elossa olleita uhanalaisia merikilpikonnia oli huimat 10.043. Eläimet oli pakattu useisiin matkalaukkuihin. Miesten aikomuksena oli myydä kilpikonnat eteenpäin Singaporessa niiden munian, lihan, ihon ja kuoren takia.